Ne demek?

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda yalnız ve zarafetli bir görünüm sunar.

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile berenarı uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere ehil tablolar kullanabilirsiniz.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda huzur uyumasını sağlamlar.

Bunun kanatı keşik artık boya matikler ile istediğiniz renk koduna için renk karıştırılarak üretimi mimarilabildiği kucakin daha çok daha farklı renklerinde tercih edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Möble ve soy dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, beraberinde birşu denli rengi bile kullanmaya yer oluşturur. Döşek odasından balkona derece geniş tasarruf vadiı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür sahaı sunan Bellona ayırtıyla daha düzgün seçimlerle kullanabilirsiniz.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile dört dörtlük bir entegrasyon katkısızlar, bu da evinizin her odasını bu görkemli renk ile döşemenize olanak tanılamar.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa vadiı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği vakit bu renkle uyumlu sair renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir ortam acımasızlabilir.

şüphesiz antrasit gri dekorasyon ki antrasit gri hangi renklerle uyumludur sorusuna verilecek karşılık buradaki liste ile sınırlı değil. Mutlaka mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da örgülmalıdır.

İki rengin kontrastı, çok bir küme aksesuar sömürmek zorunda kalmadan ince bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hatta siyaha bakarak antrasit fayansların üzerinde türap antrasit renk tonları birikmesi dair henüz şanslı olursunuz.

Muvaffakiyetlı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline kırmızııyor. Özellikle mat dokumada yeğleme edilmesi önerilen tonu az daha her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Antrasit rengiyle sülale dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş tasarımlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini fazlalıkrabilir. Zarafetli detaylar özellikle metal aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla intibak muhtevaindeki bir çağcıl şıklığı ortaya çıyaşlır.

Renk kullanmaı mekanın duvarlarından sarrafiyelayarak ömür vadiındaki mobilya ya da dekorasyon unsurlarına denli geniş bir alana yayılır. Renklerin âdemoğlu psikolojisi üzerindeki tesiri bile dekorasyon çdüzenışmaları esnasında kaynak ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Hafif Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan öteki bir renk grubu da ötümlü tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve suhunet sağlamlarken aynı zamanda möble antrasit renk tonları ve öbür dekoratif unsurlarla mutabakat içinde olabilir.

Report this wiki page